WJNH zoekt penningmeester

27-02-2017

Cijfers schrikken je niet per se af? Heb je kennis van begrotingen, jaarrekeningen en financiƫn en/of wil je hier verder in verdiepen? Heb je zin om de samen met de Raad van Bestuur het financieel beleid van WJNH uit te stippelen en de centen te beheren? Interesse? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Wat mag je van ons verwachten?
Je maakt kennis met een boeiende en bewegende omgeving met ruimte voor vorming en individuele ontplooiing. De functie van penningmeester gaat gepaard met veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheid.Je kan hierbij rekenen op ondersteuning van stafmedewerkers en het bestuur. De huidige penningmeester zorgt voor een volledige en grondige overdracht en maakt je stapsgewijs vertrouwd met alle belangrijke elementen binnen de functie. We bieden je een onkostenvergoeding voor gemaakte verplaatsingen en kan deelnemen aan interne vormingen en funactiviteiten.
 
Interesse? Stuur uiterlijk op 27 februari jouw beknopte motivatiebrief naar penningmeester@weljongniethetero.be. Verdere vragen rond deze vacature mag je steeds stellen aan de huidige penningmeester via neji.milad@weljongniethetero.be.

Hou alvast donderdagavond 2 maart 2017 vrij voor een selectiegesprek.