Weekend: Battle &of the ages

05-03-2016

De koningin met de neus, de koningin met de brioche en de koningin met het maagdenvlies...

Drie van de grootse heerseressen uit de wereldgeschiedenis zijn herrezen om orde op zaken te stellen. Tot hun grote ongenoegen worden hun tronen bezet door een usurpator, een dictator en - ergst van al - een president. Zo kan dat niet langer.

Cleopatra, Marie-Antoinette en Elizabeth I rekenen op jullie om het pad voor hun terugkeer te effenen. De wereld is een rommeltje en zou er wel bij varen een van hen opnieuw aan het roer te hebben. Hun eigen gebieden worden onrechtmatig bezet, maar gelukkig hebben ze elk historische banden met de ideale basis voor wereldverovering: Sint-Truiden, de koningin van Haspengouw. 

Een weekend lijkt misschien kort om de wereld te veroveren, maar met jullie onverdeelde inzet en de bewezen imperatrixkwaliteiten van de drie koninginnen is niets onmogelijk.

In ruil voor jullie diensten aan de kroon, en een bescheiden geldelijke bijdrage, krijgen jullie wervelende activiteiten, zinnenprikkelende maaltijden, luxueuze logies, vriendschappen voor het leven en misschien zelfs een markizaatje. Royal friends come with benefits.

Aarzel dus niet en schrijf je in via deze link: http://goo.gl/forms/5EJoOpwXjz

Wanneer: 29-30 april en 1 mei
Waar: In Sint-Truiden
Wie: Iedereen tot en met 30 jaar
Kostprijs: €20 leden / €25 niet-leden (en dan word je automatisch lid!)

Indien je nog bijkomende vragen hebt, aarzel zeker niet om een e-mail te sturen naar weekend@enof.be.

Tot binnenkort!