Toeterniettoe vraagt je uit!

01-07-2016

Wat verwacht jij van een LHBT-jongerengroep? Welke activiteiten en projecten moet ze organiseren? Of waarom ga je net niet naar zo'n jongerengroep? En wat vind jij van Toeterniettoe? Hoe ziet dé ideale jongerengroep er volgens jou uit?

Binnenkort start Toeterniettoe met de opmaak van een meerjarenplan en reorganisatietraject. Omdat jouw input daarbij van levensbelang is, hebben we een vragenlijst voor jou samengesteld. Het invullen van die vragenlijst neemt minder dan vijf minuten van jouw tijd in beslag, en helpt ons enkele jaren verder.

Waarom?
Wie beter dan jijzelf kan vertellen wat je verwacht van een LHBT-jongerengroep? Tenslotte willen we er meer zijn voor én door jongeren. Dé kans dus om ons jouw ongezouten mening te geven!

En daarna?
In augustus verzamelen we alle antwoorden en zoeken we verbanden. In september en/of oktober willen we de Vlaamse Ardennen doorkruisen om die resultaten uitgebreid te bespreken en er een concreet actieplan van te maken. Jij bent ook op die inspraakmomenten onmisbaar. Je kan je mailadres op het einde van de vragenlijst achterlaten, een mail sturen naar onthaal@toeterniettoe.be of je houdt onze website en Facebook-pagina in het oog.

Vragen? Nu al meewerken?
Heb je vragen over deze enquête? Wil je nog iets kwijt waarnaar we je niet hebben gevraagd? Of wil je nu al mee duiken in dit ambitieuze avontuur? Geef ons een seintje via onthaal@toeterniettoe.be of stuur ons een bericht via Messenger!

Deelnemen? Eén adres!
www.toeterniettoe.be/enquete

Tot binnenkort!
Toeterniettoe