Toeterniettoe in't nieuw!

11-04-2017

Toeterniettoe lanceert een nieuw logo en nieuwe website!

De voorbije maanden werd druk gewerkt aan een visuele én inhoudelijke vernieuwing van Toeterniettoe. 
Tijdens de bevraging die ze vorig jaar organiseerden, werden duidelijke signalen gegeven. Vandaag stellen ze met trots een nieuw Toeterniettoe voor.

NIEUWE MISSIE, VISIE EN HUISSTIJL
Na de grondige evaluatie kwam er de reorganisatie. In januari werden de nieuwe missie en visie goedgekeurd. Die vormen de basis van de vereniging: "waar staan we voor" en "waar gaan we voor". Na die inhoudelijke vernieuwing startte het visuele vernieuwingsproces. Het logo was namelijk één van de zwaktes die benoemd werden. Het resultaat mag er volgens ons wel zijn; een jong, fris en eenvoudig logo.

NIEUWE (JONGEREN)WEBSITE
De nieuwe Toeterniettoe-website bevat vertrouwde elementen; informatie over de onthaalwerking en scholenwerking en een (kleine) webwinkel. Nieuw is dat elke jongere met een account projecten en informatie kan toevoegen aan de website. Met zo'n jongerenaccount ben je bovendien meteen ook gratis lid. Rond de zomer willen ze een uitgebreider ledenpatform lanceren, waar je zelf een profiel kan aanmaken, dat van anderen kan bekijken en elkaar berichten kan sturen. Geef zeker jouw mening via de projectenpagina. Let wel: om reacties te plaatsen en te lezen, moet je een jongerenaccount hebben. ;-)

Volg Toeterniettoe op www.toeterniettoe.be en Facebook!