Summertime Happiness @ Min19 SummerCamp

09-06-2016

Min19 kijkt uit naar een geweldige zomer! Lekker zonnen op het strand, een fietstochtje, zalig niks doen... Maar vooral: het Min19 Zomerkamp! Zij bezorgen jou een week vol coole activiteiten en hechte vriendschappen, volledig ingekleed in het jaarthema 'Hotel Min19'. Nu al zot veel zin? Schrijf je dan hier in!

Wanneer?

Van maandag 1 t/m dinsdag 9 augustus 2016

Voor wie?

Alle holebi en transgenderjongeren tot 19 jaar, ook voor wie twijfelt. Ben jij 18 jaar of ouder? Dan is ons andere zomerkamp Camp Z misschien iets voor jou. 

Waar?

Den Bookhamer, Galghoekstraat 10, 9320 Zele

Op kamp? Say what?

Het Min19-kamp is net als een kamp van een jeugdbeweging, maar dan net dat tikkeltje leuker. Min19 SummerCamp voorziet je van een constante golf van activiteiten en zorgt ervoor dat we ons geen enkel moment vervelen! Hou jij ook zowel van wat avontuur, als van even rustig chillen? Ben je holebi, trans of twijfel je? Op dagtocht, bosspelen, creatieve shizzle en vormingsactiviteiten...  het komt allemaal aan bod!

Is Min19 wel iets voor mij?

Heb je zin om nieuwe mensen te leren kennen? Ben je al jaren uit de kast of nog niet? Ben je een flapuit of eerder verlegen? Ben je groot, klein, dik, dun, scheef, recht, driehoekig of trapeziumvormig? Bij Min19 is iedereen welkom en dus is Min19 'iets' voor iedereen.

Kostprijs?

140 euro (een financiƫle drempel mag nooit een reden zijn om niet mee op kamp te gaan! Neem contact met ons via min19@weljongniethetero.be en we bekijken samen discreet hoe wij jou kunnen helpen)

Overtuigd?

Schrijf je hier in!

Ik ben ouder, voogd of begeleider en heb nog wat vragen.

Op deze pagina lees je veelgestelde vragen en antwoorden van ouders, voogden en begeleiders.

 

 Volg Min19 ook op Facebook en check het event van Zomerkamp Hotel Min19 daar! 

Sfeerimpressie eerdere activiteiten Min19