Mini Winter Pride tijdens Warmathon in Gent

22-12-2018

Ook last van een winterdip? Wil je graag iets doen voor een geweldig goed doel? En dat ook gewoon es kei leuk is? Dan is hier je kans! 

 

 

Op zaterdag 22 december organiseert PROUD by WJNH een mini Winterpride op de Warmathon! Stap of loop met ons mee en steun daarbij Wel Jong Niet Hetero!

 

Warmathon whut?

De Warmathon staat garant voor een ongeziene sfeer en zalige ambiance van de eerste tot de laatste minuut. De inschrijvingen vliegen de deur uit, dus snel zijn is de boodschap! Deelname kost €15, hiervan gaat €10 naar het door jou gekozen goede doel. En natuurlijk zal dat Wel Jong Niet Hetero zijn ;-)

Om met ons in Gent mee te stappen tijdens de Mini Winterpride, maak je gebruik van de groepsinschrijving. Hoe werkt dat?

  • Schrijf je in op de officiële pagina van de Warmste Week voor de Warmathon in Gent
  • Kies Wel Jong Niet Hetero als goed doel
  • Vul bij het vakje 'aansluiten bij een bestaande groep' onze code in: MINI13908
  • Rond je inschrijving af. Je hoeft bij de groepsinschrijving nog niet meteen te betalen, je ontvangt hierover later een mailtje van ons.

De betaling gebeurt centraal via het rekeningnummer van Wel Jong Niet Hetero. Je krijgt van WJNH een mailtje met de betaalgegevens. Jouw inschrijving is definitief nadat we je betaling ontvangen hebben. 

 

Meelopen met een andere Warmathon dan in Gent?

Dat kan natuurlijk ook! Er gaan ook Warmathons door in Brussel, Leuven, Genk, Brugge en Antwerpen. Helaas organiseren we daar geen Mini Winterpride, maar laat je daardoor zeker niet afstoppen. Je kan nog altijd voor WJNH kiezen als goed doel. Wanneer je na de de Warmathon een foto neemt met je volgnummer en @weljongniethetero tagt op Instagram of Facebook, ontvang je van ons ook nog een unieke WJNH-gadget! 

   

Groetjes het PROUD by WJNH team!

 - Senne, Janne, Marthe en Lucas

 

* Nodig al je familie en vrienden uit, want dit wordt hét evenement van de winter! *