Maak jij binnenkort deel uit van ons team communicatie? Of word jij onze nieuwe woordvoerder?

27-02-2017

Ben je communicatief? Heb je een vlotte pen? Heeft Facebook, Snapchat, Instagram voor jou geen geheimen? De thema's seksuele en genderdiversiteit zijn je niet vreemd? Idee├źn voor een toffe actie?

We want you! Wel Jong Niet Hetero zoekt vrijwilligers voor het communicatieteam.  Samen met het team geef je de externe communicatie vorm maar ga je ook zelf aan de slag! 
Binnen dit team gaan we ook op zoek naar de nieuwe woordvoerder. Heb je zin om af en toe op de radio te komen, in de pers te verschijnen, in overleg te gaan met het communicatieteam maar ook met de staf en de Raad van Bestuur?
Dan ben jij de geknipte persoon!
 
Wat mag je van ons verwachten?
Je maakt kennis met een boeiende omgeving met ruimte voor vorming en individuele ontplooiing. Een creatieve en boeiende uitdaging met vrijheid en verantwoordelijkheid.Je kan rekenen op ondersteuning van stafmedewerkers en het bestuur. We bieden je een onkostenvergoeding voor gemaakte verplaatsingen. 
 
Interesse hiervoor? Stuur dan jouw motivatiebrief ten laatste op 27 februari naar woordvoerder@weljongniethetero.be. Verdere vragen rond deze vacature mag je steeds stellen aan vanessa.vanhooren@weljongniethetero.be
 
Hou alvast 4 maart 2017 vrij in je agenda voor een kennismakingsgesprek.