De Grote Zaterdagavond-Quiz

25-02-2017

Mixed, de holebivereniging voor jongeren van Aarschot, organiseert voor de achtste keer "De Grote Zaterdagavond-Quiz". Een evenement dat garant staat voor een leuke en ontspannende avond waarbij jong en oud op hun algemene kennis worden getest. Onze quizvragen worden afgewisseld door super grappige filmpjes van eigen makelij.

Je hoeft niet de slimste mens ter wereld te zijn om deel te nemen, zelfs niet om te winnen! Iedereen die deelneemt, wint een prijs, maar vanzelfsprekend vinden wij meedoen en plezier maken belangrijker dan winnen! De vragen worden op jullie losgelaten, de prijzen bijeengegaard. Bovendien staan de bieren en de frisdranken "op den toog" te rijpen... Natuurlijk is er ook de nodige versnapering met onze 'Mixed'-frituurhapjes en overheerlijke soep van de mama.

Ga jij de uitdaging aan?! Wacht dan niet en verzin snel een originele ploegnaam en schrijf je in vooraleer de andere ploegen je voor zijn! Wees er snel bij, want onze plaatsen zijn gegeerd.
Inschrijven kan per groep van maximaal 5 deelnemers. (Prijs per tafel 20€)

Praktische info:
Wanneer: zaterdag 25 februari 2017 om 19u30 ( om 20u wordt de eerste vraag gesteld)
Waar: JC De Klinker - Demervallei 14 te Aarschot

Inschrijven is verplicht en gebeurt via dit inschrijvingsformulier:
https://goo.gl/forms/nZnpXaXGEpWWNvVV2

Nadat deze procedure doorlopen is, krijg je een bevestigingsmailtje. Gelieve per groep in te schrijven. Indien de quiz volzet is, wordt je op de wachtlijst gezet. Wanneer er alsnog een plaatsje vrij komt, wordt je zo snel mogelijk gecontacteerd.

Alvast veel succes!

Het Mixed-team