Elkaar ontdekken

Seksualiteit jongens

Er zijn vele manieren om elkaar stap voor stap te ontdekken: knuffelen, op elkaar liggen, elkaar strelen, zoenen, rollebollen, prikkelende routes uitstippelen op de borstkas van de ander, ... Voor zowel onervaren als ervaren mensen moet seks soms niet meer dan dat zijn om een fantastische nacht te beleven.

Misschien is de verleiding groot om te voelen aan zijn erectie. Leuk, maar misschien is één van de twee daar nog niet aan toe. Zolang het bij de knuffels en strelingen blijft, spreken we van "bambiseks" of ”vanilla sex”: zacht, leuk, teder, intens, lief, ... en spannend natuurlijk.

 

Massage
Massage is een ontspannende manier om het lichaam van je partner te strelen, te onderzoeken en om aan elkaars aanrakingen te wennen. Een lekker ruikende massageolie kan een aangename sfeer creëren.

Breng de olie op een aangename temperatuur door ze eerst in je handen op te warmen. En dan is het een kwestie van wrijven, kneden en masseren. Laat je fantasie de vrije loop en beperk je niet tot de nek en de schouders. Zolang jullie het alle twee fijn vinden, kunnen jullie uitproberen wat je wil.

Als jullie na de massage anale seks willen hebben, was je best eerst de massageolie weg, die zou de olie kunnen aantasten. Gebruik daarna steeds glijmiddel op waterbasis.

Erogene zones
Elke jongen heeft wel zo z'n favoriete plekjes die je zal moeten ontdekken bij jezelf en anderen. Sommige jongens hebben heel gevoelige tepels. Je kunt er op zuigen, in knijpen, zelfs zacht op bijten... Andere jongens hebben graag dat je hen streelt over heel het lichaam, kusjes geeft in hun hals of hen pijpt. Laat je fantasie de vrije loop en ga samen op ontdekkingstocht… De binnenkant van de dijen strelen, voorzichtig aan zijn ballen likken, in de navel peuteren… alles is mogelijk! Alleen je fantasie is de grens.