Plan B

Kammerstraat 22
9000 Gent

Volg onze facebookpagina, je krijgt er geen spijt van, beloofd!

Welkom welkom welgekomen bij Plan B

 

Is dit de eerste keer dat je de Plan B-pagina bezoekt? Dan kan je hier alles lezen over het wat, waar en hoe van Plan B. Ben je een oude bekende en wil je gewoon weten wat Plan B binnenkort allemaal gaat uitvreten? Scroll dan snel een paar centimetertjes verder.

Activiteitenkalender van Plan B

 Wil je geen enkele activiteit van Plan B missen? Volg ons op Facebook en blijf altijd up-to-date.

Meteen naar onze activiteitenkalender? Klik hier!

 

Alles over Plan B

 

Wat is Plan B?

Plan B is dé jongerengroep van Wel Jong Niet Hetero, opgericht voor de iets minder jeugdige (maar daarom niet minder fris en montere) holebi's in Vlaanderen en Brussel, namelijk: de holebi-twintigers. Euh… holebi-twin…? Ben je tussen 24 en 30 jaar oud? Dan ben jij een potentiële Plan B'er.

 

Wat doet Plan B precies?

Plan B organiseert een heel jaar door plezante activiteiten. Die plezante activiteiten kunnen sportief of cultureel zijn, actief of net lui, betalend of niet-betalend, maar vooral… ze kunnen hier, daar, ginder of wat verder doorgaan.

 

Hier, daar, ginder of wat verder?

Er zijn binnen WJNH lokale en nationale groepen. Lokale groepen hebben een min of meer vaste regio (bijvoorbeeld Gent of Hasselt) waar binnen ze hun activiteiten plannen. Plan B daarentegen is een nationale groep en zoals je al kan raden organiseren wij dus activiteiten overal in Vlaanderen en Brussel. We hebben daarom geen stamcafé of vaste stek waar we regelmatig samenkomen, maar proberen een heel jaar door alle provincies aan te doen, om zo mensen van heinde en verre met elkaar in contact te brengen.

 

Holebi-twintigers met elkaar in contact brengen dus?

Plan B wil er graag mee voor zorgen dat leuke mensen, andere leuke mensen op een laagdrempelige manier kunnen leren kennen (of ze nu van Waasmunster, Zutendaal, Jabbeke of Sjakamaka komen). Om dat nog beter te doen, proberen we vanaf dit jaar ook regelmatig samen te werken met de lokale groepen. Je maakt op die manier niet alleen kennis met toffe plaatsen en leuke mensen van overal, maar ook met een lokale groep die op regelmatige basis activiteiten organiseert in je eigen buurt. Twee vliegen in één klap, noemen ze dat.

 

Ben jij een leuk mens?

Absoluut!

 

Je bedoelt… is Plan B iets voor jou?

Wel… heb je zin om nieuwe mensen te leren kennen? Zoek je een luisterend oor om je verhaal of twijfels mee te delen? Ben je al jaren uit de kast of nog niet? Ben je een flapuit of eerder verlegen? Ben je groot, klein, dik, dun, scheef, recht, driehoekig of trapeziumvormig? Bij Plan B is iedereen welkom en dus bijgevolg is Plan B 'iets' voor iedereen. Plan B, oké.

 

Je bent helemaal mee nu… Of niet?

Je hebt een vraag? Je wil graag een kennismakingsbabbel alvorens naar één van onze activiteiten te komen? Je hebt een tip voor het team of een idee voor een activiteit? Mail naar planb@weljongniethetero.be en wij beantwoorden je mailtje zo snel mogelijk.

 

Het team van Plan B

 

 

  • Evy
  • Tim
  • Mathias
  • Fien
  • Aurélie
  • Frederique

 

Heb je zelf interesse om mee activiteiten te organiseren voor de leden van Plan B? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde mensen. Mail naar planb@weljongniethetero.be dan kunnen we eens afspreken.

 photo Plan B_zpsrfocm7rj.jpg