IDD Retro cafe

Zoek je iets met al veel stof op? Dan is dit the place to be. (Tip: de zoekfunctie is een handige tool om hier je weg te vinden.)
Gesloten
Kokop
New user
New user
Berichten: 3
Lid geworden op: 12 okt 2013 14:19
Geslacht: Man
Locatie: Dilsen-Stokkem

IDD Retro cafe

Bericht door Kokop » 20 okt 2013 10:43

ma 21/10/13 van 19:30 tot 22:00

Vanavond is het jongerencafé van Inderdaad in ware retrostijl! Haal je vintage rockabilly pinup outfitje van onder het stof, kom op je rolschaatsen en ontdek de wereld van de casette, elpee en de onverwoestbare telefoontoestellen! Step in, have a drink and meet new people, het jongerencafé is toegankelijk voor alle jongeren tot en met 30 jaar. Afspraak om 19u30 @ PBL Dusartplein Hasselt.

Ik ben nog nooit naar een activiteit geweest maar zou graag eens gaan eigenlijk. Ik ken hier ook niemand. Kan je hier gewoon naartoe gaan of moet je je anders kleden? Zijn er soms mensen die hier al naartoe zijn geweest of meer van weten?

billy1995
New user
New user
Berichten: 31
Lid geworden op: 06 sep 2013 23:41
Geslacht: Man
Locatie: Zutendaal (Genk)
Contacteer:

Re: IDD Retro cafe

Bericht door billy1995 » 20 okt 2013 14:28

Ik ben nog niet naar een activiteit kunnen gaan, en voorlopig zit dat er niet in.. Ik vraag me alleen af waarom die activiteiten 's avonds plaatsvinden, in plaats van in de late namiddag bijvoorbeeld. Er naartoe gaan is op zich geen probleem voor mij, maar naar huis gaan is een ander verhaal (afhankelijk van het openbaar vervoer) . Wat het kleding betreft, denk ik dat je je toch wat specials moet trekken, maakt niet uit wat.

Inderdaad
Lokale groep
Berichten: 56
Lid geworden op: 13 jul 2013 12:05
Locatie: Hasselt
Contacteer:

Re: IDD Retro cafe

Bericht door Inderdaad » 02 nov 2013 19:44

Hallo allebei,

Het spijt ons voor het late antwoord! Alsnog een antwoord:

Je kan gewoon naar onze activiteiten komen, en als ze in thema zijn, moet je je daar niet per sé naar kleden. Dat is gewoon leuk als dat gebeurt :) .

Het retrocafé is intussen al voorbij, maar 4 november hebben we een Blackbox-activiteit, om 19u30 spreken we af aan de bibliotheek van Hasselt op het Kolonel Dusartplein.

Ben je onzeker om een eerste keer naar een activiteit te komen? Kom dan naar het instapmoment: om 19u gaan we samen met jou en de andere nieuwelingen wat drinken, zo ken je alvast enkele mensen voor de activiteit begint. Interesse? Stuur een mailtje naar onthaal@inderdaad.be!

Je vindt ons ook op facebook: https://www.facebook.com/inderdaadvzw
Afbeelding

Inderdaad! vzw - Holebi jongeren regio Hasselt!
Facebook: https://www.facebook.com/inderdaadvzw
onthaal@inderdaad.be
http://www.inderdaad.be

Gesloten