Emotionele terugkeer van mijn ex

Je hebt er vaste, open, gefantaseerde, onbestaande, beëindigde, versmachtende, seksuele of verrijkend relatie? Deel het hier!
Gesloten
christinanuon
New user
New user
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 okt 2019 16:34
Geslacht: Vrouw

Emotionele terugkeer van mijn ex

Bericht door christinanuon » 10 okt 2019 16:37

Hier is mijn verhaal, drie jaar geleden verliet mijn partner me voor een andere vrouw. Voor mij was het de man van mijn leven, ik hield van hem als een gek.
Het lukte me niet om te herstellen omdat ik nog steeds van hem houd. Eerst hielden we contact en daarna sneed hij de bruggen. Het deed me pijn, omdat ik dacht dat je zo niet kunt wissen 3 jaar van een zeer intense relatie, zeer medeplichtig.
Dat is hoe ik het advies opvolgde van een dame die in staat was om zijn ex te herstellen dankzij een medium dat ik ook op dezelfde manier voorging met dit medium en het werk van 7 dagen, mijn ex ik gecontacteerd. En dan, tegelijkertijd, onthult hij mij dat hij maar één ding in gedachten had, om mij te vinden en weer samen te komen, dat hij de schade beseft ...
Omdat mijn ex is teruggekeerd, zorgt hij goed voor me en houdt hij veel meer van me dan voorheen. We kwamen samen en we hadden een mooi klein meisje.
Dus als je hart wanhopig is en je wilt je ex herstellen zoals in mijn geval, neem dan contact op met dit medium van: v.legba@live.fr of whatsapp: +22962382802

Van Christina

Gesloten