Pagina 1 van 1

IDD Retro cafe

Geplaatst: 20 okt 2013 10:43
door Kokop
ma 21/10/13 van 19:30 tot 22:00

Vanavond is het jongerencafé van Inderdaad in ware retrostijl! Haal je vintage rockabilly pinup outfitje van onder het stof, kom op je rolschaatsen en ontdek de wereld van de casette, elpee en de onverwoestbare telefoontoestellen! Step in, have a drink and meet new people, het jongerencafé is toegankelijk voor alle jongeren tot en met 30 jaar. Afspraak om 19u30 @ PBL Dusartplein Hasselt.

Ik ben nog nooit naar een activiteit geweest maar zou graag eens gaan eigenlijk. Ik ken hier ook niemand. Kan je hier gewoon naartoe gaan of moet je je anders kleden? Zijn er soms mensen die hier al naartoe zijn geweest of meer van weten?

Re: IDD Retro cafe

Geplaatst: 20 okt 2013 14:28
door billy1995
Ik ben nog niet naar een activiteit kunnen gaan, en voorlopig zit dat er niet in.. Ik vraag me alleen af waarom die activiteiten 's avonds plaatsvinden, in plaats van in de late namiddag bijvoorbeeld. Er naartoe gaan is op zich geen probleem voor mij, maar naar huis gaan is een ander verhaal (afhankelijk van het openbaar vervoer) . Wat het kleding betreft, denk ik dat je je toch wat specials moet trekken, maakt niet uit wat.

Re: IDD Retro cafe

Geplaatst: 02 nov 2013 19:44
door Inderdaad
Hallo allebei,

Het spijt ons voor het late antwoord! Alsnog een antwoord:

Je kan gewoon naar onze activiteiten komen, en als ze in thema zijn, moet je je daar niet per sé naar kleden. Dat is gewoon leuk als dat gebeurt :) .

Het retrocafé is intussen al voorbij, maar 4 november hebben we een Blackbox-activiteit, om 19u30 spreken we af aan de bibliotheek van Hasselt op het Kolonel Dusartplein.

Ben je onzeker om een eerste keer naar een activiteit te komen? Kom dan naar het instapmoment: om 19u gaan we samen met jou en de andere nieuwelingen wat drinken, zo ken je alvast enkele mensen voor de activiteit begint. Interesse? Stuur een mailtje naar onthaal@inderdaad.be!

Je vindt ons ook op facebook: https://www.facebook.com/inderdaadvzw