Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Zoek je iets met al veel stof op? Dan is dit the place to be. (Tip: de zoekfunctie is een handige tool om hier je weg te vinden.)
Springbal
I have no life
I have no life
Berichten: 11021
Lid geworden op: 09 jul 2007 16:30
Geslacht: Man
Locatie: Willebroek
Contacteer:

Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door Springbal » 07 jan 2010 21:02

Aangezien ik tijdelijk als maatschappelijk assistent mijn heil elders moet zoeken houd ik mij nu bezig met het bijstaan van de jeugd en jongvolwassenen in deze tijdens van zware economische crisis, examens en maandstonden. Morele bijstand en helpen een antwoord formuleren op existentiële vragen zal in dit topic aan bod komen. Kijk wat er voor u dit jaar is weggelegd.

Ram
Spoiler! :
Vergeet niet om geld opzij te zetten voor moeilijke dagen en vraag eventueel een stier om raad

Romantiek in juli

De liefde kent zijn ups en downs in het komende jaar. Januari en februari staan in het teken van de vriendschap en romantiek, maar u hebt moeite om de juiste balans te vinden tussen werk en vrije tijd. In maart bent u in Topvorm, maar vanaf april hebt het druk met geldzaken en werk om plezier te maken. Juni brengt vanaf de tiende allerlei prettige gebeurtenissen en interessante ontmoetingen, en juli is één en al romantiek. Aan u om te ontdekken of er toekomst in zit. Augustus kan wat dat betreft de doorslag geven: vrijgezellen kunnen hun leven drastisch zien veranderen. In september worden uw belangen op de achtergrond geschoven omdat anderen alle aandacht opeisen, en in oktober komt u voor een uitdaging te staan. November is een gevaarlijke maand: u geeft te veel geld uit en zult moeten inbinden... En december mag dan een feestmaand zijn, uw werk blijft belangrijk en wat u onderneemt kan van het grootste belang zijn voor 2011!

Leer vooruitkijken
Voor een energieke, enthousiaste Ram als u, is geld helemaal niet zo'n punt. Avontuur is van groter belang., en u leeft dan ook van dag tot dag zonder aan de gevolgen te denken. Dat kan zijn voordelen hebben, in deze moeilijke tijden, , maar het is natuurlijk wel van belang dat u een beetje vooruit leert kijken. Vergeet niet om geld opzij te zetten voor moeilijke dagen en vraag eventueel een Stier (Springbal, nvdr) om raad - die kan uitstekend met geld omgaan. U bent een harde werker, met het nodige doorzettingsvermogen, dus over het algemeen weet u de crisis goed te doorstaan.

Op een gul 2010!
In feite wordt het financieel gezien echt geen slecht jaar voor u. U kunt het zich veroorloven om gul te zijn voor anderen, en zelf te genieten van de gulheid van anderen. Voor u geldt vooral: echte rijkdom voel je als je dankbaar bent voor wat je hebt en in harmonie met de wereld leeft. Wie dat beseft, kan elke crisis aan.


Stier
Spoiler! :
U hebt een diepe behoefte aan stabiliteit en comfort, en dat kan geld u bieden

Metamorfose in mei

Januari staat vooral in het teken van vriendschap en nieuwe, boeiende contacten. In februari wordt uw job belangrijker, en zult u het leven weer serieuzer moeten nemen. Maart brengt interessante ontwikkelingen in de liefde, en in april zult u bepaalde (reis)plannen moeten herzien. Mei wordt een een echte topmaand: u voelt zich top en er is kans dat u een metamorfose ondergaat. In juni wordt het tijd om te bezinnen over wat u wilt bereiken in de komende maanden. Veel kans dat u in juli een nieuwe richting inslaat. U krijgt trouwens opwindend nieuws. Augustus brengt de nodige verwarring, en familiezaken moeten afgehandeld worden. September brengt een nieuwe liefde, of een oude liefde flakkert weer op (Ooh Jee, toch niet weer Sven :D , nvdr) En al is oktober minder dramatisch, het duurt nog tot november tot de harmonie hersteld is, thuis en op het werk. In december krijgt u de kans om véél geld te verdienen (lees als je wordt verzekeringsagent of je gaat in de prostitutie)

Harde werker
U hecht meer belang aan geld dan andere tekens: u hebt behoefte aan stabiliteit en comfort, en dat kan geld u bieden. Een bankrekening die er gezond uitziet, maar ook een mooi huis, een auto, een verre vliegreis... U bent ook bereid om hard te werken voor uw doel, en al hebben sommige Stieren het geluk aan hun kant, ze nemen liever geen risico's. U helpt ook graag de anderen, zolang u daarmee u eigen financiële veiligheid niet in gevaar brengt.

Zoek de beste deals
U bent verstandig genoeg geweest om geld opzij te zetten, dus het ongunstige klimaat brengt u niet in de problemen. U bent wel erg behoudsgezind. Ga na of uw bank, internet provider, verzekeringsagent ... optimaal renderen. Vraag eventueel raad an een zelfverzekerde Leeuw.
Tweelingen
Spoiler! :
Zelfs as u het een tijdje met minder moet doen, hebt u inspiratie genoeg om er het beste van te maken

September, een feestmaand

In 2010 zult u helemaal openbloeien. Januari begint met en passionele liefde in uw leven en op uw werk gaat het u goed. Februari brengt dan ook een financiële beloning én de waardering van het thuisfront. In maart is er kans op een reis in verband met uw werk. In april bloeit de passie van januari weer helemaal op, maar uw grootste aandacht gaat naar de familie. In mei is er even een dipje maar dat is snel weer voorbij. Juni is de maand waarin een lang gekoesterde droom eindelijk uitkomt. In juli zit alles in een stroomversnelling en staat er u een grote verrassing te wachten. Pas in augustus op voor ruzie over geld., en luister naar het standpunt van de ander. September wordt een feestmaand, in oktober bloeit de liefde heviger dan ooit. Dat blijft zo in november, op een kleine ruzie na. En in december kijkt u terug op een bewogen jaar en weet u precies wat u wilt voor de toekomst!

Af en toe een gokje
U bent erg alert, iemand die enorm snel reageert, en graag bijleert. Ook wat de financiën betreft doet u uw voordeel met alle informatie die u opvangt, en u ziet er niet tegenop om een gokje te wagen en van tijd tot tijd van koers te veranderen. Dat heeft u in het verleden geen windeieren opgelegd, en het kan best zijn dat u interessante investeringen hebt gedaan, bijvoorbeeld in vastgoed. Overigens is het niet het geld zelf, maar wat u ermee doet wat voor u erg belangrijk is: uw gezin en familie profiteren mee van uw financiële inzicht.

[color=#0000BFWees creatief[/color]
In deze financieel ingewikkelde tijden moet u het vooral van uw creativiteit en uw flexibiliteit hebben. Zelfs als u het een tijdje met wat minder moet doen, hebt u inspiratie en talent genoeg om buiten het hokje te denken en er het beste van te maken. En er liggen in het komende jaar wel degelijk kansen om te grijpen... Maar neem geen overdreven risico's, en als u niet zeker van uw zaak bent, vraag dan een nuchtere Stier om advies.
Kreeft
Spoiler! :
Zo nu en dan veroorlooft u zich een uitspatting, en daarover bent u niet altijd even eerlijk.

Verrassing in April

Dromen kunnen uitkomen, it jaar. In januari moet u voorzichtig zijn met geld, maar echte liefde kost niets. In februari ziet uw financiële toekomst er alweer beter uit, en in maart maakt u volop plannen voor een reis, of een studie. April wordt een topmaand: alles lukt, en op de 24e is er een verrassing. Mei is een goede maand voor de liefde, u hebt weinig tijd voor andere zaken. In juni is er een omwenteling, en financieel krijft u een unieke kans. Juli verloopt rustiger maar u moet wel een paar moeilijke beslissingen nemen. In augustus zijn er wrijvingen met uw partner. September wordt een echte feestmaand, vooral de 23e is een onvergetelijke dag. Oktober is dé maand om af te rekenen met wat u niet meer nodig hebt in uw leven. Dat maakt ruimte voor een nieuwe ontmoeting in november.... December wordt druk, maar u bent een stuk dichter bij uw droom dan in 2009

Eerlijk duurt...
Over het algemeen kunt u goed met geld om, maar zo nu en dan veroorlooft u zich een uitspatting, en daarover bent u n iet altijd even eerlijk. Nieuwe schoenen worden wel 'n s afgedaan als een koopje. Dat komt voort uit uw behoefte aan harmonie. Het gevaar is dat u ook uzelf voor de gek houdt...

Vertrouw op uw intuïtie
U bent geïnteresseerd in wat anderen doen en denken en dat kan ook op financieel vlak van pas komen. U ziet kansen liggen die aan anderen voorbij gaan. U hebt echter niet voldoende zelfvertrouwen om te beseffen hoeveel potentieel u hebt. Laat u niet ontmoedigen, maar luister naar uw intuïtie. Twijfelt u nog? Vraag eens raad aan de zorgeloze Waterman.
Boogschutter
Spoiler! :
Soms bent u té optimistisch. Niet helemaal zonder reden: u trekt rijkdom aan of creëert die zelf

In mei bloeit de liefde

U mag grote veranderingen verwachten. Januari begint met een financiële meevaller. Februari staat in het teken van uw thuisleven, en u geniet van de harmonie tussen u en uw partner. In de eerste helft van maart krijgt u hoop voor een haast opgegeven droom. In april speelt uw werk de hoofdrol, een goede kans ligt voor het grijpen. In mei bloeit de liefde en aan het einde van de maand krijgt u een verrassing. Juni is een topmaand voor uw relatie, én uw ambities. In juli zijn er belangrijke ontwikkelingen op uw werk. Augustus brengt wat financiële strubbelingen, hou het hoofd koel! In de tweede week van september krijgt u het weer makkelijker en krijgt u weer tijd voor vrienden en uitjes. Oktober brengt een nieuwe fase in een vriendschap, en misschien ook nieuwe vriendschappen. November wordt een maand om te cocoonen; u trekt zich een beetje terug. En in december zult u wat vindingrijkheid aan de dag moeten leggen om alle familieleden tevreden te houden!

Leren organiseren
Boogschutters staan eigenlijk redelijk onverschillig tegenover geld. Ze houden van de luxe die het brengt, maar springen er wat slordig mee om, met als gevolg dat ze makkelijk hun rekeningen vergeten te betalen. Geen wonder dat er thuis soms ruzie van komt. Als boogschutter bent u gul en breeddenkend, maar soms té optimistisch. Niet helemaal zonder reden: u trekt rijkdom aan of creëert die zelf. U hebt de ideeën en het talent om uw dromen waar te maken - als u tenminste de moeite wilt doen om wat beter te organiseren.

Topjaar
Doorzettingsvermogen en vindingrijkheid zijn uw sterke kanten, en als het leven klappen uitdeelt, bent u altijd in staat om opnieuw te beginnen. U hebt er geen probleem mee om volledig van koers te veranderen en ziet het zelfs als een uitdaging. 2010 wordt een goed jaar voor u, want u weet te roeien met de riemen die u hebt, en u slaagt er zelfs in om wat geld opzij te zetten voor moeilijke tijden.
Waterman
Spoiler! :
Op financieel vlak bent u hopeloos. De ene keer bent u rijk, de andere keer staat u in het rood

Buitenkansje in februari

Uw intuïtie speelt het komende jaar een belangrijke ro. In januari trekt u zich al een beetje terug en begint u aan een spirituele reis. Februari brengt een unieke kans rond de 6e; wees niet bang om het geluk naar uw hand te zetten! In maart moetu vertrouwen op uw instinct, ook wat uw financiën betreft. April is een maand van introspectie. In mei komt er opwinding in uw liefdesleven en in juli ziet u een recente uitspraak van een vriendin in een heel ander licht. Juli brengt nieuwe goede voornemens: u neemt taken op zich of wordt lid van een sportclub. In augustus komt er positieve verandering in een bepaalde relatie; misschien floreert de liefde voor uw partner tijdens de vakantie? September wordt een tijd van hard werken, maar dat werpt ook vruchten af, en in oktober kunt u iets fijsn doen voor uzelf - een reisje of een nieuwe hobby. November wordt druk en er is sprake van een kleine tegenslag, maar in december kunt u terugkijken op een jaar waarin u veel bereikt hebt en persoonlijk sterk gegroeid bent.

Hopeloos?
U bent intellectueel sterk, kunt prima communiceren en abstract denken, maar op financieel gebied bent u hopeloos. De ene keer bent u rijk, de andere keer staat u in het rood, en in feite interesseert het u niet genoeg om er echt iets aan te doen. Bovendien bent u zo idealistisch en sociaalvoelend dat u de behoeften van anderen vaak boven de uwe stelt, en dat is niet zo gezond voor uw bankrekening. Wat dat bedreft, kunt u veel leren van Steenbok.

Eindelijk inzicht
Voor u is geld iets wat je nodig hebt om te overleven, en dat is de reden waarom u werkt. Status interesseert u weinig. In 2010 krijgt u inzicht in wat u bent en wilt. Dt betekent dat u het verleden achter u kunt laten en en dat u andere manieren zult vinden om van het leven te genieten. Het betekent ook dat u eindelijk zult kunnen leren om wat rationeler om te springen met geld!
Leeuw
Spoiler! :
U vindt geld belangrijker om het plezier dat het kan opbrengen en houdt van een glamoureuze levensstijl.

Lottowinst in februari

In januari voelt u zich wat mat, maar vanaf de 15e gaat u vrolijke tijden tegemoet. Koop een lottobiljet in februari, liefst op de 6e. Maart is de mand van persoonlijke triomfen. In april hebben de financiën wat extra aandacht nodig, en mei staat vooral in het teken van uw werk. Gelukkig is er ook tijd voor plezier. De eerste week van juni is een topweek: u krijgt kansen waarvan u niet had durven dromen. Juli is prima om meer tijd te maken voor het thuisfront. Zeker omdat augustus volledig in het teken van uw sociale leven zal staan. Pas op voor ruzie op de 21e. In september zult u bepaalde (reis)plannen moeten uitstellen, maar financieel is dit een goede maand. Oktober wordt razend druk, moeilijk om balans tussen werk en privé te vinden. November begint rustig, met tijd voor uzelf, vanaf de 6e krijgt u het druk met geliefden en vrienden. December is meer dan ooit een maand om te feesten. Op de 21e gebeurt er iets dat een vriendschap blijvend verandert.

Geld moet rollen
Het ontbreekt u niet aan zelfvertrouwen en u weet wat u waard bent. Vandaar dat Leeuwen ook goede leiders zijn, maar niet zulke goede managers: ze zien vaak het grote geheel maar niet de details. U vindt geld belangrijk om het plezier dat het kan brengen, en u houdt van een glamoureuze levensstijl. Gul bent u ook: u laat anderen graag delen in wat u hebt. Dat betekent dat u roekeloos kunt zijn, en makkelijk schulden kunt maken; Er zijn mensen die daar maar al te graag van profiteren.
Blijven lachen
U zult nu in de eerste plaats voor uzelf moeten zorgen. Probeer te analyseren waarom u geld uitgeeft - op dat gebied kunt u veel leren van Maagd. Als u dat lukt, zult u dit jaar genieten van wat u hebt en leert u de kleine zaken waarderen. Uw grote sterkte: ook in turbulente tijden hebt u de kracht om te blijven glimlachen. Het is tenslotte niet de eerste keer dat u de broeksriem moet aanhalen!
Maagd
Spoiler! :
U spaart, en als het aan u lag, had u geen appeltje voor de dorst, maar een hele fruitmand.

Mei brengt succes

U bent niet zo'n feestmens, en in januari bent u blij dat het leven weer zijn normale gangetje gaat. Financieel krijgt u een kleine tegenslag. Februari begint juist prachtig: de liefde bloeit de hele maand. In maart kunt u zelfs plannen voor de toekomst met uw geliefde. April vraagt om ernstige gesprekken over seks en geld, daarnaast beleeft u veel plezier. Mei staat in het teken van uw werk - de 30e behaalt u een succesje. In juni krijg u advies dat u niet in de wind mag slaan., en dat u in juli goed van pas komt bij een belangrijke beslissing. In augustus moet u het wat zuiniger aandoen, en vanafd ed 24e heeft uw parnter extra aandacht nodig. In september bloeit de liefde volop, in oktober zijn de financiën weer terug bij de oude. November geeft wat kleine obstakels mee, maar niets om u druk over te maken. December brengt veranderingen in u wrelatie met een familielid.

Pluk de vruchten
U kunt uitstekend met geld omgaan en weet meestal tot op de cent wat er op uw bankrekening staat. U werkt hard en omdat u zo spaarzaam bent, hebt u ook alles om rijk te worden. U kent de waarde van geld en als u investeringen doet, moet u eerst wel heel zeker weten dat ze geen risico's inhouden. U spaart voor uw oude dag, en als het aan u lag, had u geen appeltje voor de dorst, maar een hele fruitmand. Hoog tijd dat u de vruchten plukt van uw spaarzaamheid.

Laat u eens gaan
De angst geld te kort te komen, bederft veel plezier. Neem een voorbeeld aan Weegschaal. die makkelijker in het leven staat. Omdat u altijd zo zorgvuldig bent geweest, hoeft u zich dit jaar minder zorgen te maken. Reken op uw creativiteit en vraag u af of het echt zo'n ramp zou zijn als u het met wat minder zou moeten doen.
Schorpioen
Spoiler! :
Geld geeft macht en datboeit u, maar pas wel op dat u niet te materialistisch bent

Veranderingen in november

Er staat u een boeiend jaar te wachten. In januari feest u nog een beetje na, en iemand maakt een opmerking die tot nadenken stemt. In februari maken vrijgezellen kans op een bijzondere ontmoeting, voor andern taat alles in het teken van kinderen. In maart weet u uw baas van uw gelijk te overtuigen, thuis is er romantiek. In april laait een oude ruzie weer op, maar u leert er uit. In mei bent u in topvorm, maar let wel op uw centen. Juni brengt een belangrijke financiële beslissing met zich mee, in juli krijgt u het druk met uw carrière. Augustus stemt tot nadenken, dankzij een bijzondere ontmoeting. In september krijgt de liefde een nieuwe kans, alle obstakels verdwijnen. In oktober worden bepaalde zaken ineens duidelijk. In november is alles klaar voor belangrijke veranderingen in u wleven. En december brengt nieuwe financiële plannen op financieel gebied!

De aanhouder wint
Schorpioenen zijn doorzetters: als ze iets willen, krijgen ze het, al moeten ze maanden onderhandelen. Voor een partner is dat niet altijd makkelijk, daarom spelen geldzaken bij Schorpioenen vaak de hoofdrol bij ruzies. Als Schorpioen bent u trouw, moedig, diepzinnig en kunt u zich uitstekend concentreren. Geld geeft macht, en dat boeit u, mar let op dat u niet te materialistisch bent: niet alles draait om geld. Leer de zaken breder te zien, en niet te pessimistisch.

Trouw aan uzelf
U moet een aantal obstakels overwinnen, die zeker ook met financiën te maken hebben. Gelukkig is er uw doorzettingsvermogen en uw talent om te onderhandelen. Laat u niet van de wijs brengen; het is belangrijk dat u doet wat uw hart u ingeeft. Blijf trouw aan uzelf en het succes ligt binnen handbereik.

Vissen
Spoiler! :
U bent gevoelig, flexibel en altruïstisch, en verdient uw geld instinctief
April brengt inspiratie

2010 wordt een uitstekend jaar, als u in actie komt. In januari kunt u zich laten gelden; wees niet bang om iemand de waarheid te zeggen. Februari stelt u op de proef: iemand vertelt u een geheim en u hebt moeite om te zwijgen. Maart brengt beroering en u bent verbaasd dat u zo assertief kunt zijn. In april krijgt u inspiratie voor een interessant project. IN mei wint u anderen voor uw plannen. Juni brengt een financiële meevaller en de liefde bloeit. In juli moet u financieel inbinden, maar de romantiek maakt veel goed. Ook augustus brengt harmonie met uw partner. September brengt duidelijkheid over een bepaalde kwestie en er staat een reisje op de agenda. Maak de balans op in oktober, want u staat voor een grote beslissing. November begint kalm, en dan is er die enorme meevaller. Uw jaar kan niet meer stuk! December staat in het teken van werk maar u boekt zulke successen dat u dat niet erg vindt.

Te gul, te passief
Natuurlijk hebben Vissen geld nodig en sommigen worden wel degelijk rijk, maar ze vinden het belangrijker om zich goed te voelen. Ze zijn gevoelig, flexibel, altruïstisch en verdienen hun geld instinctief. Soms zijn ze wat te gul naar anderen toe en té passief wat hun boekhouding betreft. Vissen hebben weinig zin om uit te zoeken hoe ze hun geld het beste kunnen beheren. Een Steenbok kan helpen.

En ... Actie!
U zult actiever moeten worden op financieel gebied. Ze op een rijtje wat u allemaal hebt aan lopende kosten en afbetalingen, en ga na of er geen mensen zijn die al lang genoeg van uw gulheid geprofiteerd hebben. Zoek de komende maanden voor uzelf uit wat in uw belang is en u zult merken dat het leven zich vanzelf naar u voegt.
Morgen of straks vullen we dit aan, aan gezien de teksten nogal lang zijn :) .

Dit alles komt uit mijn lijfblad: Libelle 8)
Aanmerkingen, kanttekeningen, en zo meer, mogelijk van zodra uw horoscoop online staat :D .
En vooral zever er op los op het komende jaar.
Laatst gewijzigd door Springbal op 12 jan 2010 22:34, 8 keer totaal gewijzigd.
Onderzoek wees uit dat een man depressief wordt als zijn vrouw meer verdient dan hij. Daarom wordt een homo koppel in het Engels a Gay couple genoemd
Wall schreef:Zo gevaarlijk lijkt Springbal niet.

Stilicho
Forum addict
Forum addict
Berichten: 4684
Lid geworden op: 10 feb 2006 00:22
Geslacht: Man

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door Stilicho » 07 jan 2010 21:22

Een metamorfose, allez vooruit. Ik brand al van ongeduld.

Springbal
I have no life
I have no life
Berichten: 11021
Lid geworden op: 09 jul 2007 16:30
Geslacht: Man
Locatie: Willebroek
Contacteer:

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door Springbal » 07 jan 2010 23:11

Stilicho schreef:Een metamorfose, allez vooruit. Ik brand al van ongeduld.
Idem dito :) :lol:
Onderzoek wees uit dat een man depressief wordt als zijn vrouw meer verdient dan hij. Daarom wordt een homo koppel in het Engels a Gay couple genoemd
Wall schreef:Zo gevaarlijk lijkt Springbal niet.

Kuikentje
Forum addict
Forum addict
Berichten: 3108
Lid geworden op: 06 jun 2003 10:41
Geslacht: Vrouw
Locatie: in de sterrenhemel op nummer 104

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door Kuikentje » 08 jan 2010 14:50

leuk topic.

vooral op het vlak van liefde kan ik nog veel bijleren ;)
The Belgian Pride rocks my world! See you all next year!
Ziekte van Hashimoto

Springbal
I have no life
I have no life
Berichten: 11021
Lid geworden op: 09 jul 2007 16:30
Geslacht: Man
Locatie: Willebroek
Contacteer:

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door Springbal » 08 jan 2010 16:52

Welk sterrenbeeld ben je? Subiet doe ik nog een aanvulling, kwestie van iedereen te bedienen hé :D
Onderzoek wees uit dat een man depressief wordt als zijn vrouw meer verdient dan hij. Daarom wordt een homo koppel in het Engels a Gay couple genoemd
Wall schreef:Zo gevaarlijk lijkt Springbal niet.

Galimatias
Forum addict
Forum addict
Berichten: 4594
Lid geworden op: 06 mei 2008 01:41
Geslacht: Man
Locatie: Leuven

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door Galimatias » 08 jan 2010 17:20

Disco Trut schreef:Ik ga dit toch naar Post-it verhuizen, tenzij iemand mij de discussie-meerwaarde kan verduidelijken :D
Moh. Mijnen 'oroscoop! :supersad:
(Oké neen. Post-It it is! :P)
Springbal schreef:Welk sterrenbeeld ben je? Subiet doe ik nog een aanvulling, kwestie van iedereen te bedienen hé :D
Tweelingen, graag. And make it a good year! 8)
Timeo Danaos et dona ferentes.
Mwah schreef: Gelukkig kan je altijd rekenen op de alwetende Galimatias :adore:

Δημήτρης
Regular user
Regular user
Berichten: 188
Lid geworden op: 20 dec 2009 15:57
Geslacht: Man

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door Δημήτρης » 08 jan 2010 17:23

Boogschutter graag :fire:
My ear should catch your voice, my eye your eye.
My tongue should catch your tongue's sweet melody.
My tongue, your tongue, were the world mine.

Springbal
I have no life
I have no life
Berichten: 11021
Lid geworden op: 09 jul 2007 16:30
Geslacht: Man
Locatie: Willebroek
Contacteer:

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door Springbal » 08 jan 2010 18:03

Hmm al 2 horoscopen die verwijzen om hulp te vragen bij de Stier 'k zal mijn werk dit jaar wel hebben amaai :D
Onderzoek wees uit dat een man depressief wordt als zijn vrouw meer verdient dan hij. Daarom wordt een homo koppel in het Engels a Gay couple genoemd
Wall schreef:Zo gevaarlijk lijkt Springbal niet.

The_ Future
Experienced user
Experienced user
Berichten: 728
Lid geworden op: 11 dec 2009 21:22
Geslacht: Man
Locatie: Ergens in West-Vlaanderen

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door The_ Future » 08 jan 2010 18:09

Ik ben een waterman. :rock:

En zijn er hier nog watermannen: die zijn de besten :lol:

Springbal
I have no life
I have no life
Berichten: 11021
Lid geworden op: 09 jul 2007 16:30
Geslacht: Man
Locatie: Willebroek
Contacteer:

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door Springbal » 08 jan 2010 18:17

The_ Future schreef:Ik ben een waterman. :rock:

En zijn er hier nog watermannen: die zijn de besten :lol:
Watermans zijn overrated :lol: . Kijk ook maar ff goed in uw horoscoop :lol:
Onderzoek wees uit dat een man depressief wordt als zijn vrouw meer verdient dan hij. Daarom wordt een homo koppel in het Engels a Gay couple genoemd
Wall schreef:Zo gevaarlijk lijkt Springbal niet.

Dancer
Experienced user
Experienced user
Berichten: 335
Lid geworden op: 31 okt 2009 22:35
Geslacht: Vrouw

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door Dancer » 08 jan 2010 18:27

Maagd graag! 8)
Music is the medicine of mind.

kukuxumusu
Forum addict
Forum addict
Berichten: 1649
Lid geworden op: 06 jun 2009 16:12
Geslacht: Vrouw
Locatie: 2 x Kalken/1 x Gent

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door kukuxumusu » 08 jan 2010 18:42

vissen :sun:
Let's dance to joy division,
And celebrate the irony,
Everything is going wrong,
But we're so happy,

Δημήτρης
Regular user
Regular user
Berichten: 188
Lid geworden op: 20 dec 2009 15:57
Geslacht: Man

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door Δημήτρης » 08 jan 2010 18:47

OMG nog vier maand wachten voor de liefde van mijn leven :o

btw dat van dat optimisme is overigens ZO waar :D
My ear should catch your voice, my eye your eye.
My tongue should catch your tongue's sweet melody.
My tongue, your tongue, were the world mine.

Springbal
I have no life
I have no life
Berichten: 11021
Lid geworden op: 09 jul 2007 16:30
Geslacht: Man
Locatie: Willebroek
Contacteer:

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door Springbal » 08 jan 2010 19:11

De maagdelijke vissen komen er vanavond laat of morgen vroeg aan.
Even de mijne bekijken:
- nieuwe boeiende contacten: Check
- februari job belangrijker: ik hoop het
- maart: interessante ontwikkeling in de liefde: ik hoop het
- mei = topmaand: ik hoop het
verder kijk ik nog niet :D


Meer belang aan geld: neen niet echt.
U helpt graag de anderen: check
verstandig genoeg om geld opzij te zetten: check
Onderzoek wees uit dat een man depressief wordt als zijn vrouw meer verdient dan hij. Daarom wordt een homo koppel in het Engels a Gay couple genoemd
Wall schreef:Zo gevaarlijk lijkt Springbal niet.

Kuikentje
Forum addict
Forum addict
Berichten: 3108
Lid geworden op: 06 jun 2003 10:41
Geslacht: Vrouw
Locatie: in de sterrenhemel op nummer 104

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door Kuikentje » 08 jan 2010 21:54

Springbal schreef:Welk sterrenbeeld ben je? Subiet doe ik nog een aanvulling, kwestie van iedereen te bedienen hé :D
een Ram(p)

L. is ook een Ram
The Belgian Pride rocks my world! See you all next year!
Ziekte van Hashimoto

Valova
Senior user
Senior user
Berichten: 933
Lid geworden op: 10 apr 2007 11:34
Geslacht: Man
Locatie: Antwerpen

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door Valova » 08 jan 2010 21:54

Wat heeft 2010 in petto voor de Schorpioen :P?

De lachende profeet
I have no life
I have no life
Berichten: 6831
Lid geworden op: 14 aug 2007 21:26
Geslacht: Man
Locatie: Gaia
Contacteer:

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door De lachende profeet » 08 jan 2010 21:58

Het ziet er een veelbelovend jaar uit. :)
Dat van januari klopt alvast. :love: :sweetkiss:
AGE-411 schreef:Freddy Horion is echt de hipste crimineel ooit in dit apenland.
Binge Drinking Blues: Screwing Society since 1985

Telefunken
Senior user
Senior user
Berichten: 1224
Lid geworden op: 30 jun 2008 18:46
Geslacht: Man
Locatie: Antwerpen
Contacteer:

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door Telefunken » 08 jan 2010 23:36

Ik wacht op de Leeuw 8)
Ars Gratia Artis

De lachende profeet
I have no life
I have no life
Berichten: 6831
Lid geworden op: 14 aug 2007 21:26
Geslacht: Man
Locatie: Gaia
Contacteer:

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door De lachende profeet » 08 jan 2010 23:37

Telefunken schreef:Ik wacht op de Leeuw 8)
Ik ook. :D
AGE-411 schreef:Freddy Horion is echt de hipste crimineel ooit in dit apenland.
Binge Drinking Blues: Screwing Society since 1985

sjwazi
Forum addict
Forum addict
Berichten: 2227
Lid geworden op: 24 mar 2004 14:44
Geslacht: Vrouw
Locatie: Tielt, West-Vlaanderen

Re: Uw Horoscoop voor 2010, Het staat in de sterren!

Bericht door sjwazi » 09 jan 2010 18:51

Waarom zijn Vissen altijd laatst? :(

Gesloten