[T-jong] Discord chatserver

Onze nationale teams bieden voor elk wat wils. Ben je jonger dan 19, tussen 24 en 30 of transgender? Neem hier dan snel een kijkje!
Gesloten
T-jong
T-Jong begeleider
T-Jong begeleider
Berichten: 21
Lid geworden op: 30 sep 2015 22:26

[T-jong] Discord chatserver

Bericht door T-jong » 10 apr 2019 17:26

Zin om online andere transjongeren te ontmoeten? Check dan zeker onze discord-server.

Wil je je gevoelens delen of gewoon eens je gedacht zeggen, kom dan naar onze discord server en doe dat. We zijn op moment met een 50-tal leden die je allemaal graag willen ontmoeten. Dus kom eens langs, uit je mening, zeg je gedacht en praat over je gevoelens.

Hoe de server joinen

Heb je nog geen discord account?


Klik op deze link: https://discordapp.com/invite/HdBk6UC

Geef een username in, lees en aanvaard de Terms of service & Privacy Policy en klik op “Continue”.

Verifieer dat je geen robot bent.
Als je je gebruikersnaam wil behouden, geef dan je e-mailadres en een wachtwoord in en druk op “Claim account”.

Voilà, helemaal klaar om te beginnen chatten.

Wat na het joinen?


Eerst zie je enkel twee kanalen “regels” en “welkom”, dit is slechts een heel klein deeltje van de server. Om toegang te krijgen tot de server, lees je eerst de regels, en vraag je in het kanaal “Welkom” of via een privébericht aan een moderator toegang. (Even geduld, we zijn niet 24/7 online, maar heel veel scheelt het niet). Wie de moderators zijn vind je rechts, ze hebben een paarse kleur. Om een privé-bericht te sturen, klik op hun naam en verstuur een bericht. Het kan zijn dat een moderator je een privé-bericht stuurt met een korte vraag, we proberen de (cisgender) trollen namelijk buiten te houden.

Voornaamwoorden.

In “welkom” kan je ook al direct aangeven wat je voornaamwoorden zijn. Dat kun je doen door een “!” te typen voor de gewenste optie. De opties zijn terug te vinden onder “gepinde berichten”, een punaise-icoontje op pc; of door op de kanaalnaam bovenaan te drukken en “gepinde berichten”. Je kunt dit achteraf nog wijzigen. Het is altijd gemakkelijker dat we weten hoe we je, buiten je naam natuurlijk, mogen aanspreken, maar je bent uiteraard niet verplicht dit te doen.

Leeftijd

Momenteel is de discord-server er voor transgender jongeren tussen 18 en 30 jaar, maar we zijn volop bezig ook een aantal kanalen voor -18-jarigen te voorzien. Voor deze leeftijd is er ook het min19-platform, een online community voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar die holebi of transgender zijn of nog twijfelen over hun seksuele geaardheid en/of genderidentiteit.

Gesloten