Youth4equality @ Belgian Pride Brussel

What to do, where to go? Over holebi- gerelateerde feestjes en activiteiten.
Gesloten
redwings
Forumbeheerder WJNH
Forumbeheerder WJNH
Berichten: 5379
Lid geworden op: 11 feb 2011 18:17
Geslacht: Vrouw
Locatie: west-vlaanderen

Youth4equality @ Belgian Pride Brussel

Bericht door redwings » 08 mei 2019 15:35

Hey iedereen!

Het is weer zover, mei is begonnen en mei = pride-month in België!
Brussel is al mooi versierd met een heleboel regenboogvlaggen, maar zal op 18 mei nog heel wat mooier worden met tienduizenden lachende mensen in de straten :bananas:
Zoals de voorbije jaren gaat ook WEL JONG NIET HETERO opnieuw naar de Pride, samen met onze vrienden van de Waalse, Brusselse en Europese jongerenorganisaties onder de naam Youth4Equality. We hebben ook een heuse wagen en er draait (dat kan ik nu al verklappen) een super goeie DJ! :DJ:

Meer info vind je alvast hier: https://www.facebook.com/events/265063831043590/

Wil je heel graag eens naar de pride komen, maar heb je niemand om mee te gaan? Geen nood! Wij zullen er alleszins zijn 🙂
Onze crew van youth4equality wacht jou op om 13u aan de Carrefour dichtbij het station Brussel-Centraal. Je zal ons herkennen met de vlag van @WelJongNietHetero. Stuur ons een berichtje indien je graag zou meegaan en hopelijk zien we je daar!

We hebben ook nog steeds helpende handen nodig, zo maak je de pride mee vanop de eerste rij en krijg je nog een leuke beloning ervoor :) Je hoeft het ook niet de hele pride te doen, we wisselen eens af.
Je aanmelden kan via https://forms.gle/A57YH5vUsoTeuzs5A

Vele groetjes
Het youth4equality-team

Gesloten