jongeren gezocht voor (gratis) uitwisseling in Palermo 9-11n

De katern voor alle interesses die in het hokje lifestyle passen: reizen, mode, horoscoop... Kortom de Weekend Knack van WJNH!
Gesloten
robbyvde
New user
New user
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 okt 2014 15:29
Geslacht: Man

jongeren gezocht voor (gratis) uitwisseling in Palermo 9-11n

Bericht door robbyvde » 29 okt 2014 17:25

UNIEKE KANS: JONGEREN (18-25) GEZOCHT
* 3 jongeren tussen 18 en 25 voor een jongerenuitwisseling in Palermo, Sicilië, Italië
* van 9 tot 16 november
* voor de European Youth Exchange "Variety Fair"

INTERESSE? LEES VERDER of DEEL MET JE 18-25-JARIGE VRIENDEN!

Samen met jongeren uit Polen, Roemenië, Italië en Turkije organiseren we "Variety Fair", waarbij we even stilstaan rond seksuele diversiteit bij ons en in Europa, hoe we homofobie kunnen aanpakken en tolerantie en mensenrechten verder kunnen promoten. Geen saaie workshops, de deelnemers en hun inbreng staan centraal. Holebi of hetero, iedereen met een positieve bijdrage is welkom om deel te nemen. Naast tal van creatieve workshops en activiteiten is er tijd om op ontdekking te gaan. We sluiten af met een expo, dus ideaal voor creatievelingen (maar eigenlijk voor iedereen die interesse heeft).

Uitwisseling en ontmoeting staan centraal - en hoe kan dit aangenamer dan in het 2700 jaar oude Palermo, waar we in het oude bruisende stadscentrum in een voormalig Karmelietenklooster verblijven? Per Esempio nodigt ons uit en belooft ons een prachtige week in een prachtig kader. In Moltivolti schuiven we aan om te eten (Italiaanse, Siciliaanse en wereldkeuken). De Middellandse Zee ligt aan onze voeten en in november zijn het er erg aangename temperaturen.

Wat kost dit alles? Bijna niets. Alles is inbegrepen: verblijf, maaltijden (uitgezonderd tijdens de reis), workshops. We bestellen samen de (goedkoopste) vliegtuigtickets. Je betaalt jouw ticket zelf en krijgt 30 dagen na het project (gegarandeerd) 175,- EUR terugbetaald. Je betaalt dus voor deze 8-daagse uitwisseling slechts het bedrag van het ticket boven de 175,- EUR. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Europese Unie en het "Erasmus + Youth in Action programma" en door de deelnemende organisaties.
!!! momenteel vinden we tickets lager dan 175 EUR waardoor de uitwisseling gratis is (enkel wel ticket vooruitbetalen)

Interesse? Bel naar Robby Van den Eede voor meer informatie (0477 196 426 ). Je kan via mail meer informatie over de reis en het programma ontvangen. Met de organisatie "Head Aalst" konden al heel wat Aalsterse jongeren proeven van internationale projecten in verschillende Europese landen zoals Estland, Noorwegen, Italië en Turkije.

Heb je er zin in? Nooit kwam een deelnemer ontevreden terug. Snel zijn is de boodschap!

BEDANKT OM DIT OOK TE DELEN MET JE 18-25-JARIGE VRIENDEN!

Alvast bedankt!!

robbyvde
New user
New user
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 okt 2014 15:29
Geslacht: Man

Re: jongeren gezocht voor (gratis) uitwisseling in Palermo 9

Bericht door robbyvde » 30 okt 2014 13:39

Interesse? laat gauw wat weten!

Gesloten