Sluiten forum

Alle aankondigingen over het forum vloeien hier samen.
redwings
Forumbeheerder WJNH
Forumbeheerder WJNH
Berichten: 5379
Lid geworden op: 11 feb 2011 18:17
Geslacht: Vrouw
Locatie: west-vlaanderen

Sluiten forum

Bericht door redwings » 04 dec 2019 21:57

Allerbeste forummers
Hieronder volgt een berichtje dat we zo lang mogelijk uitgesteld hebben, maar uiteindelijk moest het er ooit eens van komen... Het forum is niet meer 😞 Wegens aanhoudende technische problemen en heel veel spambots die we ondanks vele pogingen niet meer kunnen tegenhouden, hebben we het forum helaas gesloten voor nieuwe reacties. Lezen kan wel nog steeds, in de hoop dat mensen die hier komen voor info of om verhalen van anderen te lezen hier wel nog steeds een plekje hebben. We werken met WJNH aan een nieuw online concept, waarover we jullie hopelijk volgend jaar meer kunnen vertellen.

Dit forum heeft velen onder ons geholpen, maar er waren ook heel wat hilarische momenten. Hopelijk blijven jullie allemaal leuke en warme herinneringen koesteren aan de vele uren chatten, weerwolven, babbeltopic en de luttele minuten foto's in het fototopic (die je met een portie geluk dus net kon zien). Ook de forummeetings blijven ons modjes bij als stuk voor stuk leuke activiteiten.

Uit de grond van ons hart bedankt!

Het moderatorenteam

PS: Wil je in 2020 mee betrokken worden bij de ontwikkeling van ons nieuw online platform? Laat het ons weten via forum@weljongniethetero.be.

Plaats reactie