Pers

De zichtbaarheid van seksuele- en genderdiversiteit bij jongeren op de radio, in de krant, in een tijdschrift, op nieuwssites of op televisie vergroten. Dáár wil Wel Jong Niet Hetero mee aan werken. Wel Jong Niet Hetero is de grootste holebi en transjongerenorganisatie van het land en maakt op geregelde basis haar eigen standpunten en activiteiten bekend. 

 

Onze missie

Wel Jong Niet Hetero is als samenwerkingsverband dé deskundige partner op het terrein van seksuele en genderdiversiteit bij jongeren tot en met 30 jaar, met als doel dat iedere jongere in Vlaanderen en Brussel de eigen genderidentiteit, genderexpressie en seksuele oriëntatie in alle vrijheid kan beleven. Meer informatie kan je lezen in de rubriek 'Wat is WJNH'.

 

Onze woordvoerders: Jitske Van de Veire, Senne Misplon en Naomi Van Hauwermeiren

Ben je journalist of werk je als researcher en zoek je getuigenissen? Wil je weten wat het standpunt is van Wel Jong Niet Hetero over een specifiek LGBT+-thema? Aarzel dan niet onze woordvoerders te contacteren:

  • Jitske Van de Veire
  • Senne Misplon
  • Uwi Van Hauwermeiren

Je neemt contact met hen op via woordvoerder@weljongniethetero.be of door te bellen naar 0483/20.64.32 (Jitske Van de Veire).

Meer info kan je ook krijgen op het Wel Jong Niet Hetero-secretariaat tijdens de kantooruren via 09/335.41.87. Voor alle andere (niet-jeugdgerelateerde) onderwerpen kan je steeds terecht bij Çavaria.

 

Onze persberichten ontvangen?

Wel Jong Niet Hetero communiceert geregeld haar activiteiten en standpunten aan zowel regionale als landelijke media. Die persteksten kan je op nalezen op onze website, maar je kan ook opgenomen worden in de mailinglijst voor journalisten. Dat doe je door een mailtje te sturen naar woordvoerder@weljongniethetero.be. Een overzicht van onze persberichten kan je hier raadplegen.

 

Illustratiemateriaal

Op zoek naar het Wel Jong Niet Hetero logo?  Je kan ze downloaden via weljongniethetero.be/huisstijl. Bekijk onze foto-albi.