Eenmalige gift

"WJNH is een plek van ontmoeting, herkenning en vooral trots om te vieren met anderen wie we zijn en ook eens niet gereduceerd te worden tot dat ene deeltje van onze identiteit door andere mensen. Doordat ik er omringd ben door anderen net zoals ik, ben ik niet meer anders en krijg ik de ruimte om die andere stukjes van mijn identiteit te ontwikkelen! Daarnaast heeft WJNH mij een platform, kennis en vooral steun geboden om mijn stem te gebruiken en op te komen voor anderen en mezelf!’
- Senne, 22jaar

Wil jij een eenmalige gift geven aan WJNH?
Dan vinden wij en onze jongeren dat fantastisch. Niet alle jongeren hebben de financiële mogelijkheid om deel te nemen aan onze activiteiten. Met uw gift kunnen we ook hen een plaats geven om zich te ontwikkelen, veilig te voelen en vooral plezier te hebben. 

Bij een donatie vanaf €40 schrijven wij automatisch een fiscaal attest uit waarmee u een voordeel heeft van 60% terugbetaling.  Dat betekent bijvoorbeeld dat als je €40 aan WJNH schenkt je €24 terugkrijgt! Het is hierbij van belang dat wij uw gegevens hebben. Gelieve daarom bij een gift ook het onderstaande formulier in te vullen.