Min19 prepares for the summer

zondag 2 juli 2017 van 10:00 tot 18:00

Na lang denken en heel veel zweet en tranen kunnen we onze mega coole activiteit onthullen! Speciaal voor jullie, in première. De activiteit die er nog nooit is geweest. Een REUZE BBQ! Je kan de zomer niet beter inzetten dan met eten en een ontzettend sociale en open groep. Natuurlijk horen daar ook een aantal spelletjes bij om elkaar beter te leren kennen en vooral om plezier te maken. We hopen dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn op de allereerste Min19 BBQ.
Om er voor te zorgen dat we genoeg vlees, groentjes en patatjes hebben en ook om te kijken hoeveel centjes we moeten vragen, zijn inschrijvingen nodig. We verzekeren een heel goedkope en aangename BBQ!

Even concreet:
We spreken af om 10u in het station Gent Sint-Pieters. We staan jullie op te wachten in de grote inkomhal bij de borden met de vertrektijden op. Daarna gaan we naar het Maaltebruggepark om aan onze bbq te beginnen. Tegen 18u voorzien we om terug in het station te zijn.
Quanta costa? Dat weten we nog niet maar zodra we al de inschrijvingen binnen hebben en de inkopen gedaan, kunnen we een berekening maken. Liefst zo gepast mogelijk betalen op de dag zelf, dus vraag maar goed veel muntjes :p

We zien jullie na jullie examens op 2 juli voor de eerste zomeractiviteit!

Voor in te schrijven vul dan deze enquete in : https://goo.gl/forms/hBVbG0HNZdCnBstD3

Inschrijven kan tot en met 29 juni!

Voor wie: alle lgbt-jongeren tot 19 jaar (geboren na of in 1998).
Holebi, transgender of kweetnognie? Min19 is the place to be!

Groetjes
De Min19-crew

Over Min19:
Min19 is het nationale team van Wel Jong Niet Hetero speciaal voor holebi- en transgenderjongeren tot 19 jaar. Doorheen het jaar doen wij verschillende activiteiten die plaatsvinden ergens in Vlaanderen of in Brussel. De activiteiten zijn zeer gevarieerd gaande van een stadsspel tot een bezoek aan een pretpark. Daarnaast gaan we ook 2 keer per jaar op weekend en in de zomer op kamp.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Station Gent-Sint Pieters
Koningin Maria Hendrikaplein, 1, 9000 Gent

Contact

Doelgroep

Links

Locatie