EV Barbecue

zaterdag 13 juli 2019 van 16:00 tot 21:00

Banner
Het is weer zomer en dat betekent dat ook de jaarlijkse EV Summer BBQ er aan komt. Die vindt dit jaar plaats op zaterdag 13 Juli. De barbecue zal volop branden om 17:00, maar je bent al welkom om van een drankje en de gezelligheid te genieten vanaf 16:00. Neem gerust je vrienden & familie mee, leeftijd maakt niets uit, iedereen is welkom!

Ook dit jaar kan je rekenen op lekkere vleesjes en sappige groentjes. MAAR… dat alles nog eens overgoten met een extra regenboogsausje, de Antwerp Pride staat namelijk voor de deur.
Om ons daar al helemaal op voor te bereiden, is de BBQ deze keer in regenboogthema. Doe allen je regenboog-outfit & lekker felle kleuren aan en kom samen smullen van al het lekkers!
Is het de eerste keer dat je naar een activiteit van Enig Verschil komt? Heb je nog moeilijkheden met de eerste stap? Neem contact op met onze onthaalverantwoordelijke op onze website of stuur een bericht via onze Facebook pagina.
Je kan ons telefonisch bereiken op de EV phone 0486/ 46 56 24.

Hoe gaat het in z’n werk?
Per persoon neem je sowieso een saladebar (Groentjes zijn héél gezond!). Vleesjes & vegetarisch alternatief kan je vrij bestellen. We zijn ook blij te melden dat je vanaf heden je bestelling online kan doorgeven en afrekenen. Geef je bestelling door via de volgende link: EV BBQ 2019 Menu
Let op: Inschrijvingen sluiten op zondag 7 Juli, zorg dat je ervoor zeker ingeschreven bent.
Tot op de BBQ!

Vriendelijke groeten,
Het EV-BBQ Team

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

Polyvalente zaal Thonetje
Thonetlaan 169, 2050 Antwerpen 5 (Antwerpen)

Leeftijd vanaf

16+

Locatie